Jó a segged, kő kóla?!

Aki kicsit is jártas a net világában, vagy mondjuk érdeklődik az egészséges életmód/edzés/egészséges táplálkozás iránt, annak feltűnt, hogy kábé 2 éve átcsapott a kóros soványság(modell 90-60-90) hájpolása egyfajta „a fitt az új skinny”-őrületbe és szerény személyem ennek nagyon is örült. Előtérbe került a napi többszöri evés, egészséges heti edzések, edzéstervek, kondi, súlyzózás(!) és elindultak további fórumok, amiken vadító csajok tolják majdnem punciban.


No én nem szeretnék most történeti és lassan már történelmi bonyodalmakba átcsapni, konkrétan a hátsó részt szeretném meglovagolni hmmm. Popó, segg, fenék, hátsó, ass, booty, kinek hogy, s mint tetszik. Férfiak szemszögéből nézve lassan már inkább fenékpártiba csapnak át sokan. És valahogy meg is értem, én is már szinte függő vagyok. Ki nem nézne meg egy jó segget?
És csak hogy „celeb-világoskodjak”, nemrég nagyon felkapták Jen Seltert, mint a világ legkerekebb seggű csaját. Hát nem sírnék, ha olyan popóra kéne leülnöm minden egyes alkalommal…


Elől deszka, hátul léc, szokták mondani… Nos, ha már elől nem is lehet mit alkotni, hátsó fertályon mindig van, és mindig lehet gyúrni a gyúrnivalót. Ez amolyan mindenki jól jár effekt: anatómiailag is kedvező, ha van mire ülnünk nekünk, csajoknak és az mondjuk nem egy baszott adag zsíros háj… Nehogy összetévesszenek minket:


Másrészt optikailag is szebb látványt mutat egy szép, kerek popsi, persze a srácok legnagyobb örömére (de ebből mi is csak profitálhatunk, legalábbis önbizalom-növelésnek sem utolsó löket). Hiába van valakinek jó teste, ha a feneke nem jó, hátulról is az a legnagyobb ív, amit észrevesz az ember, kár letagadni a jelentőségét.
Nem tudom, van-e még olyan, akit nem csigáztam fel, de akkor egy kis képgyűjtemény, hogy hogyan is lehet elgondolkodni azon, hogy beleszbüljünk:
Januárban rácsaptam egy 30 napos challenge-re, ami a popsik legnagyobb barátjára összpontosult: a guggolásokra. 4 naponta pihinap, és egyre több és több ismétlés. Nem mondom, hogy az utolsó napokon nem imádkoztam, vagy nem összeszorított fogakkal végeztem volna, de mindenesetre megérte. Szerencsére elkezdtem fertőzni vele több ismerőst, barátnőt, és bár nem sokan kezdték el, vagy mondjuk fejezték be, de sosincs késő (újra)kezdeni. Imádom a rendszerességet, van benne valamennyi motiváció, ami mindig hajt és ez a kihívás pedig tényleg olyan, hogy napi 5 (a végén 10) perc az egész, ott csinálod, ahol akarod, amikor csak akarod.

Lassan itt a nyári szezon, aki nem kezdte még el a rákészülést, az jó már le van maradva, de mint mondtam sosem késő! Együtt meg amúgy is könnyebb :)
Aki szeretne csatlakozni, az március 1-től figyelje a facebook-oldalt, kapcsolódjon be, hangosan, vagy csak háttérből figyelve, de csinálja meg ezt az apró kihívást kevésbé apró eredményekért!Befejezésül pedig hallgassátok meg a kedvenc „ass-es” zenémet:Ki tart velem? :)képek forrása: internet


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.