Jeges narancs-karamella 14/07

Nem felejtettem ám el írni, de végre zajlik az élet,és nem az antiszociális éjszakás életemet élem! A szemeszter első hete alatt több minden történt velem, mint januárban :D Nem mellesleg próbálok még mindig visszaállni a „normális” időrendbe, ami reggel kezdődik és este ér véget a GMT+1 időzónában.

Helyszín: Frei kávézó, Győr
Időpont: 2014.02.10. 12 óra
Kivel: Móni
Mit: Al-Jaziar jeges narancs-karamella


Sztori

A nehéz korai kelés után legszívesebben hazamentem volna, de Móni elrángatott szerencsére a városba mi mást csinálni?! Hát shoppingolni! Na szerencsére nem költöttem el a még meg nem lévő fizetésemet, de volt alkalmunk beugrani egy kávéra kedvenc helyemre, a  Frei kávézóba. Sajnos csak 20 perces procedúrára volt időnk, de mivel még a blogban nem esett szó egy Frei-s kávéról sem, így újra ihattam a kedvencemet! :)

Coffee
Ez a kávé Algéria főrvárosnak, Algírnak az arab nevét viseli. Al-Jaziar, vagy a kiejtést valamelyest könnyítő másféle átírással „El-Dzsezai”. Bárhogyan is hívjuk, ugyanaz van benne. Kis narancs, olvasztott cukros karamellával, hidegen, ahogyan a forró afrikai nyárban a „fekete-talpúak” itták a tengerparti strandokon. (forrás: http://www.cafefrei.hu/)Imádok jeges kávét inni, akár télen is. A legjobb tejszínhabot egyikét a Frei-ben kóstoltam, továbbá imádom a különleges ízesítésű kávékat, szóval ez igazi főnyeremény! Ráadásul 2 szelet naranccsal is meg bolondítják, ami persze tökéletes immunerősítő a tavaszias tél közepén! :D 

10/10Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.