Heti random

Huhúúúú érkezik az első személyes blogposzt :) Remélem a kávétól még nem vagytok ki, én egyre jobban élvezem ezeket a „túrákat”, egészen izgalmas megvilágításba került a személyes kedvenc italom, nem mellesleg minden egyes kávézásnak meg van a maga sztorija :)

Szerencsére ez az év nagyon-nagyon-NAGYON jól alakult eddig és persze ennél is már csak jobb lehet :) Sok-sok projektet beterveztem és lassan, de biztosan mindegyik kezd tisztázódni, körvonalazódni. És ahogy már említettem a kávés posztban lassan érkeznek az amerikás posztok is, még picit hagyom érni, na meg persze remélem, hogy a drága Olvasók is várják már :)
Véget ért egy korszak

Aki közelebbi kapcsolatban áll velem, tudja, hogy szinte az egész életem az amerikai kiutam körül pörög már hónapok óta. Hiányzik, mint az ááááááállat, és nem hiába kezdtem el dolgozni az ügyön, és ezt lehet értelmezni a szó szoros értelmében is: dolgozni. Miután a „depresszióból” kilábaltam és rájöttem, hogy a Nemzeti Bank nem épp mostanában fog rám szakadni és affinitásom se lesz hozzá, hogy kiraboljam, így nekiálltam dolgozni. Gyári meló, takarítás, lassan már szinte bármibe belefognék. Januárban úgy hozta az élet, hogy bekerültem egy jó gyárba, ahol bár csak 6 hetet voltam, még is azt mondom, hogy jól éreztem magam. Ennek sajnos ezen a héten lett vége, a gyárba diákként már nem mehetek dolgozni, ez sajnos pénzügyileg sem hat a legjobban az USA-projectre.


Korizás és dögrovás

Csütörtökön, életemben harmadszorra voltam korizni az ERASMUS-os diákokkal. Szerencsére a gyerekkori görkori nem kopott ki, nagyjából még hátrafele is megtanultam menni, a koszorúzás pedig szintén új mutatvány, de haladok :) Még egy jó program, hogy mélyüljenek a barátságok, kapcsolatok alakuljanak, szóval az ilyen alkalmakat tilos kihagynia az embernek :) Az a bizonyos kapcsolati háló, amit az ember élete során gyűjt nagyon fontos. És szerencsére úgy érzem, hogy ez egyre gyorsabban alakul nálam mostanság :) Sosem szabad félni az új emberektől, szituációktól, mindenben van valami, amit aztán magunkkal viszünk az életbe. Nem biztos, hogy pont akkor, amikor az a bizonyos kapcsolat kezd kialakulni, lehet, hogy csak 1 év múlva, vagy sok-sok év múlva, de mindenképp hatással van ránk és az életünkre.Dögrovás… Szerény személyem nem tudom miért gondolta, hogy ennyire lazára lehet venni az öltözködést, mindenesetre már ott éreztem, hogy nem lesz jó vége, most pedig már zsebkendő-gyárakkal kezdtem felvenni a kapcsolatot, ugyanis szívesen válnék reklámarcukká :D Viccelek. Dáthaság, Neo Citran, és persze az ágy… Mert néha azért aludni is kell :)Heti boldogság bon-bonok:
-       
  • 99%-os biztosság a nyári melóval kapcsolatban :)
  • továbblépés az őszi „projekttel”
  • edzőcipőm megjavítása Crossfiten, egy drága edzőtárs képében, aki hozott nekem pillanatragasztót
  • szombati ágybareggeli 9 éves öcsém jóvoltából! :)

  • 2 finom kávé kipróbálása a hétenEzt pedig „csakúgy”. Imádom! 


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.