espresso-kánaán 14/14

Jókor lenni jó helyen, na meg a kapcsolatok! Talán ez is lehetne a mottója a mai kávézásnak, amit egy kiváló kávé boltban élvezhettünk. Ádámmal is szintén Amerikában dolgoztunk együtt, ő invitált meg az új munkahelyére, ahol sikeresen adja el a különböző kávégépeket és hozzávaló tartozkékat, a kávék színes választéka mellett…Helyszín: Budapest, Nespresso
Időpont: 2014. 02.28. délután 2 óra
Kivel: Anita és a kávé maestro Ádám
Mit: espresso és latte macchiato

Sztori

Kaptunk egy kisebb termékbemutatót, és ezek után azt mondom, hogy megjött a kedvem bevásárolni ezekből a finomságokból, de ez még várat magára :) Próbálom előkeresni a sok-sok infót a fejemben, de a mai napi 3 kávé ellenére is nehezen megy.
A gépek amúgy nagyon tetszettek, lehet velük készíteni cappuccinot, latte macchiatot, szóval tejhabosításra alkalmatos kütyü is van bennük.


Coffee

Az espresso „livanto” névre hallgató kávéból készült. Én ugyebár nem szoktam rövidet inni, mert azt nem lehet kiélvezni, de a cég fő profilja ez. És mivel Ádám ajánlotta, ezért megkóstoltam és tényleg finom! Bár attól függetlenül nem lesz a kedvencem :)A latte macchiatot sok habbal kaptam és barna cukorral. Apropó barna cukor, ami végre nem barna fehér cukor, remélem érezhető a különbség! Mintha mézíze is lenne egy picit, nagyon bejövős! Tejszínhabot sajnos nem kaptam, de hát ez csak az én személyes hülyeségem :)

8/10

További beszámolók érkeznek hamarosan, legkésőbb holnap! :)


Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.