Dunkin love

Szerelemünk története nem tart olyan régóta. Konkrétan az elmúlt nyáron találkoztunk először, egy meleg nyári, de kizárólag melómentes napon (DAYOFF!). Addig még csak a filmekből ismertem, de névről talán még nem is, inkább csak a fánkokról, amit a rendőrbácsik majszoltak minden egy alkalommal, minden egyes rendőrös filmben. Nem gondoltam volna, hogy ebből igazi kávészerelem lesz.

Első találkozás

Jegeskávéval kezdtem. Az a biztos, az a tuti hűsítő egy kimerítőnek látszó nap elején, amikor is felfedezni kívánod azt a városkát, amiben 3 hosszú (már nem is tűnik annak) hónapon át OTTHONodnak nevezhetsz. Persze begurult pár fánkocska is mellé, mert hát „ki kell próbálni!”.
Szóval így kezdődött minden, aztán a heti becsászkálások során az első utunk mindig oda vezetett. Ha véletlenül nem is a legelső, akkor is. Extra large kiszerelés, NO sugar, becuz I’m on a strict diet :)
Kellemes emlékként maradt meg a chicagó-i utunk, amely során legalább négyszer tértünk be 24 óra alatt kedvenc kávézónkba. Azt hiszem akkor lettem igazi kávé-fan, legalábbis a leírásaim jó részében megemlítettem a coffee szócskát.
Egyik alkalommal felfedeztük, hogy vannak szép kis kávétartóik, így be is újítottunk egyet, ami azóta hozzám nőtt (igen-igen, a fenti képen azt láthatjátok). Minden reggel, vagy éppen éjszakai műszakra való igyekvéskor ott lóbálom a kezemben, a saját kis kávécskámmal…

EGÉSZEN EDDIG!

Ugyanis van nekem egy drága barátom a messzi Amerikában, aki szintén rákattant a Dunkin kávéra (elmondása szerint annyiszor „kellett” innia velünk, hogy egészen megszerette). Mindig „utáltam”, amikor épp mentem DD-ba, vagy jött, vagy ott volt. Addig-addig „nyaggattam”, mígnem kaptam is egy képet, amin a drága French Vanilla változatú szerelmem utazik az anyós ülésen...aztán már felém… Röpke egy hét és MEGÉRKEZETT hétfőn! Persze pont elkerültük egymást, így ezen a szép havas szombaton bonthatom ki először a csomagot. I’m so excited!

* * *Tádddááááááám! Boldogság van :) Pontosabban majdnem felhőtlen ez a boldogság, ugyanis kávéfőző gépem nincsen! Micsoda kávés vagyok, mi? De meg lesz oldva, és akkor ihatom a DunkinCoffee-t a DunkinMug-ból! <3

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.