Cserpes Tejivó! 14/10

Sziasztok!

Szokták mondani, hogy én sohasem unatkozom, és én tényleg sohasem unatkozom! Ráadásul ma rengeteg dolog történt ismét, de ez a poszt szóljon a mindennapokat megédesítő kávéról! :)Helyszín: Cserpes Tejivó, Corvin köz
Időpont: 2014.02.16. délután fél egy
Kivel: Victor
Mit: latte macchiato

Sztori

Egy fotózásra igyekeztem a mai nap során Pestre és mivel vidéki (khm) vagyok, ezért szeretem, ha valaki kísérget, nem mellesleg olyan ritkán járok Pestországban, hogy mindig van, aki kíváncsi az arcocskámra.
Victort egy bulin ismertem meg, nigériai (igen-igen, fekaaaaa:)), akivel elég sűrűn beszélgetünk. Igazából én tényleg örülök, hogy ennyire elkezdett szélesedni a világ számomra, továbbá a látóköröm, mert ilyen embereken keresztül rengeteg tévhitet el tudok oszlatni magamban. Mint például, hogy Afrikában van facebook. Hát jó, én ezen meglepődtem. Ha Afrikáról van szó, nekem éhes, csontsovány gyerekek képe ugrik be először, szegénység és a többi… Persze van gazdagabb része is, de ahogy Victor is mondta, a média kialakított egy világot „róluk” és az él a köztudatban. Ő amúgy orvosit végzett, jelenleg amúgy marketinget hallgat az egyik budapesti főiskolán. Emellett focizik is, bár nem vagyok valami nagy fociismerő, így nem tudok nyilatkozni, hogy miféle csapatban és pontosan hogy :)

Coffee

A Tejivóról sokat olvastam, hogy mennyire király és mennyire finomak lehet ott enni és nekem is van egy kedvenc joghurtom, méghozzá az áfonyás, amit szoktam néha venni két óra közben. Bővebben olvashattok róla ITT!
Első sarkalatos pont a tejszínhab volt, ami meglepő módon otthoni érzéseket váltott ki bennem, teljesen olyan íze volt, mint amit Apu szokott csinálni nagy ritkán. Amikor érzed a tej ízét és olyan igazi telt íze van, nem pedig műanyag. A kávé pedig jó volt, bár semmi extrát nem éreztem különösebben, de mit is vár az ember egy latte macchiato-tól?! :)


8/10
Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.