Chilis forrócsoki 14/06

Túl sok koffeint juttatnék a testembe, ha minden egyes alkalommal kávéznék, amikor olyan helyre megyek, így ezt elkerülve forró csokit kóstoltam meg. Előtte persze már volt egy kávé, ha már annyira kávés blogról beszélünk :) Körítésként pedig ERASMUS-diákokkal való programolás részeként Győr megismerése volt ma :)Helyszín_1: "Pacman pékség&kávézó" valahol a főutca mellett, Győr 
Időpont: 2014. 02.06. délután 16 óra
Kivel: ERASMUS-diákokkal Győr felfedezése közben
Mit: cappuccino

Sztori

Mivel javarészt kávékat szeretnék bemutatni, ezért most muszáj írnom erről is. Bár nem ez lesz a fő produkció, de hát forró csokiról nem szabad csak úgy írnom, minden kávé nélkül! :)
Szóval a Baross mellett van egy pékség, PACMAN-style-ban, ami már alapból bejön :) A mai tortúránk során Győrt kellett felfedeznie játékos formában a csapatnak, és mivel a tegnapi party jól sikerült, továbbá vár még rám egy éjszakai műszak, így muszáj volt innom egy kávét. És ugyebár ez nem beülős dolog volt, de összeadva a következő „eseménnyel” már bele vehetem a sorba.

Coffee

A kávé nagyon finom és forró! Tegnap sikeresen le is égettem a nyelvemet. Ha valaki sietősre veszi a dolgokat, akkor épp ideális beugrani!

10/10

* * *

Helyszín_2: Fecske presszó,Győr
Időpont: 2014. 02.06. délután 17 óra
Kivel: ERASMUS-diákokkal
Mit: chilis forró csoki

Sztori

Utolsó feladat előtt kellett egy kis „ihlet” a csapattagoknak sör formájában, így betértünk a Fecske nevezetű presszóba. Imádom a helyet, nagyon hangulatos, retro cuccok mindenhol, diákbarát árakkal.Coffee/Hot Chocolate

Nem biztos, hogy komolyan gondoltam a chilit, ugyanis elég rendesen, intenzíven megadta a forró csoki ízét! Viszont végre olyan forró csokit ihattam, ami nem vizezett. A tejszínhab annyira nem nyerte el a tetszésemet, de a chili kellemesen megbolondította az italt.

9/10

Megjegyzés küldése

Latest Instagrams

© natussshka. Design by Fearne.